WORDS TO BE INPUT

İSTEK, ŞİKAYET VE ENDİŞE BİLDİRİMİ

2427 views / 12.04.2019 / ANNOUNCEMENTS in category...

Değerli müşterilerimiz;

 

SABUNCULAR TARIM HAYVANCILIK GIDA SAN. TİC. A.Ş. ile ilgili öneri, istek, şikayetiniz ve ürün güvenliği endişelerinize dair ihbarlarınız için sizinle iletişim kanallarımızı aşağıda paylaşmak isteriz.

·      444 7 111 numaralı KALTUN MADRAN çağrı merkezimiz üzerinden;

·      Her türlü öneri, istek ve şikayet için http://www.sabunculartarim.com.tr/Iletisim.aspx adresindeki "MESAJ GÖNDER" bölümünde yer alan "İLETİŞİM FORMU" bölümündeki form ile; size konuyla ilgili geri dönebilmemiz için iletişim bilgilerinizi yazıp mesaj göndererek;

 

·      Ürün güvenliği endişelerinize dair ihbarlarınız için

http://www.sabunculartarim.com.tr/Iletisim.aspx adresindeki "MESAJ GÖNDER" bölümünde yer alan "İHBAR FORMU" bölümündeki form ile; gizliliğinizin korunması amacıyla iletişim bilgisine gerek olmadan sadece mesaj göndererek;

  

Öneri, istek, şikayet ve ürün güvenliği endişelerinizi bize bildirebilirsiniz.


Bize ulaşan tüm bildirimleriniz ilgili olunan tüm kanun ve yönetmelikler gereğince kayıt altına alınmakta ve başvuruların değerlendirilmesi ve çözümlenmesi sürecinde tamamen objektif, önyargısız ve adil davranılmaktadır.

Başvuruda bulunan müşterimize ait bilgiler gizlidir ve bu bilgiler, yasal zorunluluk halleri dışında, başvurunun çözümü için kurumumuz Sabuncular Tarım Hayvancılık Gıda San. Tic. A.Ş. dışında hiçbir şekilde üçüncü şahıslar ile paylaşılmamaktadır.

Öneri, istek ve şikayetlerinize dair detaylı araştırma gerektiren durumlar için iletişim bilgisi mevcut ise müşterimiz bilgilendirilerek konu çözümlenene kadar takipçisi olunmakta ve değerlendirme sonuçlandığında da müşterimiz sonuçlar hakkında yazılı veya sözlü olarak bilgilendirilmektedir.

 

Şikayet veya endişeler sonrasında yapılan bildirimler ve ihbarlar neticesinde tespit edilen uygunsuzlukların tekrar etmemesi için kök nedenleri araştırılarak düzeltici faaliyetler planlanmakta ve uygulamaya geçirilmektedir.

TOP